категорії: новина

«Українська пісня року» з БЕЗПЕКОЮ!

 Одеський гурт «Безпека» представляє рідне місто в національному хіт-параді "Наша пісня" на Першому Національному. 9 квітня в 15:00 в ефір вийде перша програма. 
  Гурт БЕЗПЕКА народився в 2008 році в Одесі. У 2009 році – записав свій перший сингл «Порожня любов», написаний у 2006 році Валентином Вишневським і Валерієм Мікуленко, лідерами гурту БЕЗПЕКА, спільний творчий шлях яких триває вже більше десяти років. Кліп на пісню був знятий у Львові відомим українським режисером Тарасом Хімичем. 
  Влітку 2010 гурт БЕЗПЕКА взяв участь в конкурсі "Свіжа кров", який проводиться спільно мобільним оператором D-Juice і музичним телеканалом М1, і дійшов до 1 / 4 фіналу, завоювавши гарячу любов публіки і симпатію членів журі. 
  «Наша пісня» – це конкурс, де одесити представляють своє місто, і мають намір перемогти за допомогою підтримки шанувальників; тих, кого вже завоювали, і тих, хто, почувши їх на «Нашій пісні» вперше, обов'язково закохаються у творчість гурту. 
  Телепрограма «Наша пісня» – це спільний проект Першого Національного телеканалу України, Київського національного університету культури і мистецтв та корпорації «Укрконцерт». 
  Протягом 17 програм у проекті візьмуть участь 100 виконавців, і лише 10, які наберуть за тиждень більшу кількість голосів у глядацькому смс-голосуванні, зможуть виступити на «Українській пісні року» у фіналі. 
  Автором ідеї та генеральним продюсером телевізійного музичного проекту є ректор Київського національного університету культури і мистецтв, заслужений діяч мистецтв України, Михайло Поплавський. 
  Вперше в ефір «Наша пісня» вийшла 18 січня 2004 року. З тих пір в національному хіт-параді виступили багато знаменитих вокалістів. 
  Як повідомляється на офіційному сайті Михайла Поплавського: «Кожен талановитий співак-професіонал, який співає українською мовою, має можливість вийти на головну сцену Україні і на телеекран Першого Національного. Ця можливість забезпечує реалізацію творчих задумів багатьох виконавців. І тих, хто тільки починає своє творче життя на естраді, і визнаних глядачами майстрів, співаків і колективів, які свого часу були на вершині успіху й популярності ". 
          Але тільки найкращі вийдуть у фінал. Тому 9 квітня о 15:00 на Першому національному дивіться хіт-парад "Наша пісня", голосуйте за пісню «Порожня любов» гурту БЕЗПЕКА, голосуйте за Одесу і будьте з нами!